Night report

Godkväll alla glada! (och alla andra också för den delen)

Hela dagen har nästan tillbringats med fysikboken :( satt 1 1/2 timme på skolan och hann 2 tal, det kallas inte effektivitet! Hoppade Matten också för att åka hem och plugga fysik, vi har nämligen prov imorgon. wiih. Det skulle vara så kul ifall det kunde gå bra på det här provet också... men vi får väl se.

Jag kan i alla fall meddela att jag har bestämt hur min balklänning ska se ut! Enkelt är nyckelordet. Jag och Susanne ska träffas nån dag framöver och ta mått och kolla på tygproverna, det ska bli kul :) Har inte riktigt bestämt mig för vilken färg jag ska ha än.. hm..

Imorgon är det fredag och helg, vilket innebär att det inte är så långt kvar tills vi åker till Åre :D Lämnade in ledighetsansökan på skolan idag. Lämnade in för alla oss och då sa Olof att han skulle lotta om vilka två som skulle få ledigt xD haha! Humor!

I lördags inspirerade Björn mig att plocka fram penna och papper igen genom att visa deras skisser från Designkursen. Jag kanske ska plocka fram min oanvända "Colors of Modern Fashion" bok och copic-pennorna också.. vem vet, det skulle vara kul.
Slänger in en gammal bild i väntan på nytt!

Nej nu blir det till att sova lite! Later och Sovgott ;)

Op ku'rkor

Och andra konstigheter...

RSS 2.0